Copywriter amsterdam

Contentmanagement van A tot Z

Grote kans dat je weet dat de inzet van social media onmisbaar is voor (online) groei en een sterke connectie met je publiek. En toch… toch heeft het óf geen prioriteit óf geen succes. Wat de reden ook mag zijn: het niet of onjuist inzetten van social media is een gemiste kans voor het verspreiden van je boodschap. En dat is zonde. We durven namelijk best te beweren dat je de expertise van je organisatie het liefste met trots en vertrouwen deelt. 

Klinkt bovenstaande je bekend in de oren? Dan kan het weleens hoog tijd zijn om de volgende stap te zetten binnen je organisatie. Eentje waarin je de connectie met je publiek versterkt zodat je organisatie gaat groeien op een manier die bij jullie past. 

En wees gerust: die stap hoef je niet zelf te zetten.  Ons contentbureau neemt de contentmanagement van organisaties van A tot Z uit handen (strategie, planning, creatie, uitvoering, analyse) zodat je volledig ontzorgd wordt en meer tijd en ruimte hebt  voor je eigen expdertise. 

Jouw mensen hebben nodig wat jouw organisatie heeft. Het is jullie taak om dat met hen te delen, het is onze taak om jullie te helpen dat te communiceren op een manier die je organisatie onweerstaanbaar maakt.

 

 

 

 

Dus wil jij…

=

Weer ruimte en tijd hebben voor je eigen expertise zónder dat je organisatie stagneert in het behalen van je doelen? 

=

Een sterke connectie opbouwen met je publiek zodat je organisatie (online) gaat groeien? 

=

De boodschap van je organisatie verspreiden op een manier die bij jullie en je publiek past? 

WAT WE BIEDEN

Van strategie tot creatie tot planning tot analyse 

R

Contentstrategie. Een stevige strategie waarin je ideale klant, aanbod én doelen onder de loep worden genomen zodat je nooit de plank misslaat.

R

Contentplanning. Een maandelijkse planning van je content inclusief contentpilaren-en doelen. 

R

Contentcreatie. Van copywriting tot design: we nemen je complete contentcreatie uit handen. 

R

Contentanalyse. Overzichtelijke analyse van de gedeelde content die exact toont wat wél en niét werkt voor online groei.  

ONS AANBOD

Maak kennis met onze pakketten

Contentmanagement van A tot Z

 • Verdiepende kennismakingscall van 90 minuten
 • Complete contentstrategie (marktonderzoek, avatar ideale klant en overzicht aanbod)
 • Maandelijkse contentplanning inclusief contenpilaren- en doelen
 • Maandelijkse contentcreatie voor 3 kanalen inclusief copy en design
 • Maandelijkse contentanalyse + vervolgstrategie voor komende maand
 • Maandelijkse strategiesessie van 60 minuten  inclusief advies
 • Onbeperkt aantal revisierondes

Extra's

 • SEO-proof geschreven blogs (vanaf 3 blogs per maand)
 • Contenbeheer- engagement
 • Complete website inclusief design en teksten
 • Converterende e-mails (vanaf 4 mails per maand)

 

 

 

 

ONZE WERKWIJZE

Zó zetten we de stappen naar online groei

Stap 1: Contentstrategie

De eerste stap die we zetten is het bouwen van een contentstrategie. We voeren een marktonderzoek uit, plaatsen ons in de schoenen van je ideale klant en nemen je aanbod onder de loep. Zo leggen we dé basis van onze samenwerking waarin we samen streven naar online groei en verbinding met je publiek. 

Stap 2: Contentplanning

Nadat de contentstrategie is gebouwd, is het tijd voor de contentplanning. Op basis van de strategie stellen we een planning op waarin exact staat wat er de komende maand gepost gaat worden en – misschien nog wel belangrijker – welk doel dat heeft. 

Stap 3: Contentcreatie

Nadat de contentplanning akkoord is bevonden door je organisatie, gaan wij aan de slag met tekst en design. We creëeren voor de gewenste kanalen content en plannen deze – na diverse revisierondes – in. 

Stap 4: Contentanalyse

Aan het einde van de maand is het tijd voor de contentanalyse waarin we de content van de afgelopen vier weken analyseren. Wat werkte wel, wat werkt niet? We duiken in de cijfers en maken op basis daarvan een vervolgstrategie die ingezet kan worden. 

INTERESSE?

Plan een gratis kennismakingscall