Maaike van de Graaf

HI, MIJN NAAM IS MAAIKE

En dit is mijn verhaal.

Dat je op deze pagina bent gekomen, is vast omdat je staat te popelen de expertise van jouw organisatie met je publiek te delen. Het goede nieuws is: dan ben je hier aan het juiste adres.  Als content strateeg en tekstschrijver ontzorg ik organisaties in hun contentmarketing zodat ze zich niet langer druk hoeven te maken om zaken waar ze a) geen verstand van hebben en b) niet blij van worden. Het resultaat? Méér verbinding met je publiek en méér tijd voor datgeen wat je het liefste doet. 

Het is mijn missie om servicegerichte organisaties te tonen als de experts die ze zijn. Dat doe ik door hen te voorzien van een doelgerichte contentstrategie en verbindende contentmarketing zodat ze vol vertrouwen de boodschap delen met de mensen die hen het hardste nodig hebben.

IK WERK(TE) VOOR:

How about mom

ONZE WERKWIJZE

Van strategie tot creatie tot planning tot analyse 

R

Contentstrategie. Een stevige strategie waarin je ideale klant, aanbod én doelen onder de loep worden genomen zodat je nooit de plank misslaat.

R

Contentcreatie-en planning. Van copywriting tot design tot planning: we nemen je complete contentmanagement uit handen. 

R

Contentanalyse. Overzichtelijke analyse van de gedeelde content die exact toont wat wél en niét werkt voor online groei.  

Maaike van de Graaf

CONTENT STRATEEG EN TEKSTSCHRIJVER

Hoewel ik mijn klanten altijd meegeef dat elk woord dat ze delen met hun publiek niet om hen gaat maar om hun klant, ontkom ik er op deze pagina toch echt niet aan wat over mezelf te delen. Dat is immers – corrigeer me als ik het fout heb – de reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Maar ik beloof je: ik houd het kort. 

Een aantal jaar lang spendeerde ik mijn dagen op een prachtig kantoor in de bossen van ‘t Gooi. Ik schreef me een slag in de rondte, bouwde contentplanningen groter dan de oceaan en zette alles op alles om torenhoge targets te behalen (met succes). Klinkt leuk hé? Was ‘t ook. Totdat ik op een dag besefte dat ik vooral op de automatische piloot mijn dagen doorkwam en vooral niet het leven leidde waar ik zo van droomde. Eentje waarin ik vanaf een tropisch eiland of bruisende stad mijn liefde voor taal inzet voor doelgerichte ondernemers.

Je voelt ‘m vast al aankomen: de knop ging om. En hoé. Ik zwaaide het kantoorleven gedag, verruilde het Gooische bureau voor andere plekken op de wereld en startte als tekstschrijver en content strateeg. Dat doe ik nu al bijna drie jaar, de ene maand vanuit Bali de andere maand vanuit Amsterdam. Altijd met een gezonde dosis motivatie, bakken met plezier en uiteraard flink wat cortado’s aan mijn zijde. Ja, ik leef mijn droom (nu jij nog).

In het kort: samen met mijn team ontzorg ik organisaties in hun contentmarketing door hun contentmanagement van A – Z uit handen te nemen (strategie, planning, creatie, uitvoering en analyse).  Zo creëer je meer ruimte voor datgeen waar je een expert in bent zónder dat je stagneert in het behalen van je dromen en doelen. 

KLAAR OM ONLINE TE GROEIEN?  

Maak kennis met ons aanbod

Maaike van de Graaf

Contentmanagement van A tot Z

Voor iedere organisatie die niet langer energie en tijd kwijt wil zijn aan het onsuccesvol inrichten van hun social media. Laat je contentmanagement van A tot Z uit handen nemen en groei online. 

Lees hier meer.

Maaike van de Graaf

Webteksten

Voor iedere organisatie die verlangt naar één plek die aan alle marketingbehoefte voldoet. Laat zowel het design als de teksten van je website uit handen nemen en groei online.

Lees hier meer.